Country Selection Shoppinglist

COMBINATIE VAN OUD MET NIEUW

Waarom houden we zo van vintage?

Of het nu foto’s, meubels, auto’s of kleding zijn – items in vintage-stijl hebben een zekere aantrekkingskracht op ons. Maar waar komt deze fascinatie vandaan? Misschien is het nostalgie dat ons doet terugdenken aan “de goede oude tijd”, aan een tijd waarin velen van ons nog niet eens geboren waren – een tijd die iedereen romantiseert. Of misschien is ‘t het stijlvolle contrast dat ontstaat door het combineren van oud met nieuw. Wat de reden ook is, vintage items blijven populair in veel gebieden.

En onze enthousiasme voor vintage gaat hier verder…

Terwijl we bij CHARMANT de afgelopen seizoenen herhaaldelijk vintage designinspiraties in verschillende productlijnen hebben verwerkt, presenteren we nu ook unieke Neo Vintage modellen onder de paraplu van het merk CHARMANT Titanium Perfection.

Deze modellen combineren al het goede dat we gewend zijn van in dit premium brillenmerk. Ze zijn volledig gemaakt van Japans titanium en ze zijn bijzonder licht in gewicht en duurzaam. Wat betreft kwaliteit moeten deze modellen, net als alle andere CHARMANT producten, zwarte testen ondergaan, die veel verder gaan dan de verplichte CE-tests. En ze zijn geslaagd!

Wat betreft het ontwerp? We zouden zeggen: gewoon cool!