Country Selection Shoppinglist

COMFORT IS MEER DAN ALLEEN EEN FYSIEKE TOESTAND

Comfort is een innerlijk gevoel waar we op elk moment in ons leven naar streven. Het is moeilijk te beschrijven, maar het gaat erom dat alles precies goed voelt. Zodra je het ervaart, weet je het meteen.

Met alle uitdagingen die het dagelijks leven met zich mee brengt, weten we dat het een enorme opluchting voor brildragers is, als ze zich geen zorgen hoeven te maken over het ongemak van oncomfortabele of zelfs hoofdpijn-veroorzakende brillen.

Omdat we onze dragers een zorgeloos gevoel willen geven, hebben we onszelf als doel gesteld om het beste draagcomfort te bereiken met onze CHARMANT monturen. We spenderen veel tijd en inspanning aan het steeds opnieuw optimaliseren van het design en de constructie van onze brillen.

En hoe doen we dat?

Onze monturen worden ontwikkeld door echte experts die precies weten wat belangrijk is om het beste draagcomfort te bereiken. Er zijn verschillende kenmerken die helpen om een montuur comfortabel te maken:

  • Een licht gevoel is een van de meest belangrijke factoren om een bril comfortabel te maken. Daarom kiezen we voornamelijk titanium als belangrijkste materiaal in onze CHARMANT collecties. Onze diepgaande titanium expertise helpt ons om de beste pasvorm te krijgen door verschillende soorten titanium materialen optimaal te combineren.
  • Flexibiliteit is de volgende belangrijke factor voor comfort. Een flexibele, maar toch stabiele veer zorgt er niet alleen voor dat het montuur goed op het gezicht past, maar ook dat het de druk op het hoofd verminderd, waardoor het minder ongemakkelijk voelt.
  • Aanpasbaarheid van de veer is ook essentieel, zodat het montuur eenvoudig aangepast kan worden voor de beste pasvorm.

Onze titanium monturen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van draagcomfort, dat gestaag doorgaat. Dit maakt de CHARMANT titanium brillen de perfecte en meest comfortabele metgezellen voor elke gelegenheid.