Country Selection

ZOMER, ZON, ZONNEBRILLEN!

De nieuwste zonnebrillencollectie van Esprit brengt je direct in een zomerstemming

Een van de belangrijkste accessoires op zonnige zomerdagen? Dat is uiteraard een zonnebril!

Ben je nog op zoek naar het juiste model voor deze zomer?

Dan laten we je nu onze favoriete zonnebrillen uit de nieuwste Esprit collectie zien – in tinten waarmee je echt de zomer wilt omarmen! En nog een pluspunt: al deze zonnebrillen zijn unisex, dus zowel dames als heren kunnen uit de voeten met dit assortiment.

 

Esprit model : ET17980

 

Gewoon overdag of ’s avonds tijdens een aperitief – deze metalen zonnebril is een echte eyecatcher. We houden van de vintage touch in combinatie met de super mooie, in kleur verlopende glazen! En het montuur is zo licht als een veertje.

TIP: Met hun ronde vorm glazen past deze zonnebril bijzonder goed bij ovale, hartvormige of hoekige gezichten.

 

Esprit model: ET17981

 

Voor een echte zomersensatie hebben we deze trendy, urban-geïnspireerde Esprit zonnebril gekozen. Wat vinden wij nou zo bijzonder aan dit lichte metalen montuur? De levendige kleuren van de glazen en de gekleurde neuspads zijn beiden absolute blikvangers.

TIP: Deze vorm zonnebril ziet er bijzonder goed uit bij ovale en hartvormige gezichten.

 

Esprit model: ET17983

 

Deze zonnebril van Esprit trekt de aandacht door zijn discrete en stijlvolle ontwerp. Het filigraan metalen montuur zit uiterst comfortabel. Ook al zijn de kleuren wat gereserveerd, deze look valt op door de opvallende vierkante vorm en het geometrische neusbrugontwerp.

TIP: Heb je een ovaal of hartvormig gezicht? Dan is deze zonnebril de juiste keuze voor jou!

 

 

Esprit model: ET17988

 

En dit is absoluut onze favoriet! Pilotenmodellen zijn eigenlijk altijd stijlvol, maar deze net even wat meer. De zonnebril is gemaakt van een creatieve mix van materialen, namelijk van ultradun metaal en kunststof en straalt daardoor een zekere luxe uit.

TIP: Het pilotenmodel past vrijwel bij elke gezichtsvorm.

 

Zat er wat leuks voor je bij en vraag je je nu af waar je deze zonnebril kunt kopen? Vraag het aan jouw opticien. De Esprit Eyewear collectie is verkrijgbaar bij heel veel opticiens in heel Europa.

Om de volledige Esprit zonnebrillen collectie te bekijken, klik dan hier:

Esprit zonnebrillen

 

Ook als je door Corona jouw vakantieplannen hebt moeten wijzigen, wensen wij je een heerlijke zomer met veel zonnige momenten!