Country Selection

DE KEUZE VAN DE ONTWERPER (favoriete zonnebrillen voor 2020)

Onze Italiaanse ontwerpers laten hun favoriete zonnebrillen zien

STEFANIA'S TOP 3 ZONNEBRILLEN

STRELLSON - SN33222P

Ik houd van deze metalen zonnebril voor mannen omdat hij minimalistisch, stijlvol en net even anders is. Wat het model speciaal maakt is de brug – het is niet de typische constructie die we kennen en dus het is anders dan de trend en het maakt het montuur lichter. De coole factor wordt versterkt door polariserende lenzen die de ogen uitstekend beschermen tegen reflecties van de zon. Mijn persoonlijke favoriet is de blauwe! Ik zou dit montuur aan mijn vrienden aanbevelen vanwege de lichtheid en kwaliteit van de materialen. Ze zouden niet ontevreden zijn, dat is zeker!

ELLE - EL14894
Deze zonnebril doet me denken aan de magie van een straat in Parijs. Ik stel me een vrouw voor die over een Franse laan wandelt, natuurlijke elegantie uitstraalt en deze perfect passende Elle zonnebril draagt. De vorm van het montuur is verfijnd en de opvallende bovenrand en details op de veren herinneren me aan de begin jaren zestig en de stijl van Audrey Hepburn. Ook al is het de meest klassieke kleur, ik ga toch voor zwart maar het groene model vind ik ook heel bijzonder en chic.

 

 

ESPRIT - ET17985
De populaire trend in draadontwerp met de focus op dunne lijnen en luchtige openingen zorgt ervoor dat ik dit als mijn favoriete damesmontuur voor dit seizoen kies. De inspiratie komt van de abstracte moderne architectonische staalconstructies. De hier getoonde roze kleur is zacht en sensueel en zou de ideale look zijn om tijdens zonsondergang langs het strand te wandelen.

MATTEO'S TOP 3 ZONNEBRILLEN

STRELLSON - SN33223P
Dit is mijn favoriete Strellson zonnebril! Ik draag hem bijna elke dag. Hij is super comfortabel en ik houd van deze tijdloze vintage look met de high-tech polariserende lenzen met anti-reflectie coating. Dit model is erg cool, vooral wanneer ik in mijn cabrio rond rijd. Dan lijkt het net alsof ik in een film zit!

Esprit - ET17991

Dit is het montuur dat ik draag wanneer ik een meer edgy, stedelijke stijl wil uitdrukken en welke tegelijkertijd de hele dag comfortabel zit. De zonnebril is eigenlijk gemaakt van kunststof maar heeft een dunne metalen dubbele brug. Het voelt heel licht aan en het heeft die iconische, gedurfde aantrekkingskracht. Het bijzondere aan deze zonnebril is de vintage-eigentijdse look: de vorm is klassiek maar heeft een moderne constructie, met een mix van kunststof en metaal. De kleur is trendy ton-sur-ton: het montuur en de lenzen hebben dezelfde kleur.

ELLE - EL14889
Deze zonnebril zou ik uitkiezen voor vrouwen deze zomer. Hij is van Elle en omvat de Franse vrouwelijkheid en elegantie van dit merk volledig. De zonnebril is licht en heeft verschillende onderscheidende elementen, zoals de gedraaide metalen brug en veren. Deze elementen doen denken aan de parelketting die zo chic stond bij Audrey Hepburn.