Country Selection Shoppinglist

SPREAD THE ENERGY!

Bij Ad Lib draait alles om het leven en om kleur.

Ad Lib is een uiting van vrijheid en optimisme in dynamische en trendy brillen, geïnspireerd door de werelden van mode, sport, technologie en muziek. De altijd stijlvolle monturen zijn gemaakt van eersteklas titanium en bieden uitstekend comfort en een hoge mate van flexibiliteit.

Nicolas, onze Ad Lib ontwerper in Paris, is sinds het begin betrokken bij de ontwikkeling van Ad Lib. Als we hem vragen waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, antwoordt hij: “Mijn ontwerpideeën zijn geïnspireerd door alles wat ik leuk vind of wat me raakt. Ik houd van alle soorten designartikelen zoals beeldhouwwerken, meubels, mode, fotografie – alles kan me veel inspiratie bieden op het gebied van grootte, kleuren en details. En vaak komen mijn ideeën gewoon voort uit dingen die ik toevallig op straat tegenkom.”

De Ad Lib looks bevestigen deze verscheidenheid aan inspiratie. Welk design er ook achter elke individuele stijl schuilt, ze hebben allemaal één ding gemeen: elke Ad Lib bril maakt het leven kleurrijker en geeft positieve energie.

Ad Lib is gemaakt voor alle vrouwen en mannen die van het leven houden en die een bril willen dragen die precies deze positieve kijk op het leven uitdraagt.

Ben jij één van deze liefhebbers van het leven?